AKTUELNO

Bila je i ostala neko ko svojom harizmom pleni i kupuje na prvi pogled.

Popularna novinarka, TV voditeljka i od skoro članica žirija "Pinkovih zvezda" Dušica Jakovljević godinama unazad važi za jedno od omiljenih TV lica na ovim prostorima. Zbog njenog neospornog profesionalizma, srdačnosti, energije, harizme i blistavog osmeha brzo su je zavoleli milioni gledalaca Pinka, ali i zbog, svakako, uvek sjajnog izgleda, istančanog modnog stila i lepote, kojom pleni na svakom koraku.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Da je, kada je Dušica u pitanju, tako oduvek bilo dokazuju i njene stare fotografije nastale tokom najranijeg detinjstva. Jakovljevićeva, koja je rođena i odrasla u srpskoj prestonici, uvek se zbog svog stila, slatkoće, neosporne energije i harizme odvajala od ostale dece i bila u centru pažnje.

Foto: Privatna arhiva

Kao i sada, Dušica je i dok je bila devojčica koja se igrala po dorćolskim ulicama volela da eksperimentiše sa svojim izgledom, te je često menjala frizure, a njeni stajlinzi su od malih nogu bili upotpunjeni adekvatnim i zanimljivim aksesoarima.

Foto: Privatna arhiva

I ono što, bez premca, privlači najveću pažnju i kupuje na prvi pogled jestu Dušičine oči i iskren osmeh, po kojem je i danas prepoznatljiva i koji ne skida s lica!

Foto: Privatna arhiva

D. T.

#Dušica Jakovljević

'