AKTUELNO

Ovako izgleda devojačka soba mlade pevačice!

U specijalnom uskršnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gostovala je Aleksandra Prijović koja je nakon porođaja i duže medijske pauze odlučila da stane pred kamere i oglasi se. Premijerna ekipa, na čelu sa Ognjenom Nestorovićem odlučila je da poseti Aleksandrin rodni grad Beli Manastir i tamo porazgovara sa njenom majkom Borkom Mihajlović.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačicina mama prisetila se Aleksandrinog odrastanja i osećaja kada ju je prvi put uzela u naručje, a tom prilikom je pokazala i njenu devojačku sobu i kuću u kojoj je odrasla.

Imala je žuticu, kad su mi je doneli prepoznala sam je po plaču, ona je mjaukala. Bila je dete koje bi svaka majka poželela, nikad me nije osramotila. Prva reč koju je rekla je "neću" - ispričala je Borka i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Želela sam da uspem u životu. Došao je rat. Nisam ostvarila svoje snove, ali se sve to reflektovalo kroz moje dete. Bilo je kriznih situacija, bilo je finansijskih odricanja. Familija nam je pomagala. Danas bi svi oni koji su o njoj govorili loše želeli da se slikaju sa njom - rekla je Aleksandrina majka.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U Belom Manastiru nalazi se i škola koju je Prijovićka završila, koju je ekipa Premijere takođe posetila i porazgovarala sa Aleksandrinom drugaricom Draganom.

Ona je u svemu bila odlična, odlično je igrala odbojku. Prelomila je sa 12 godina i odlučila da će se baviti muzikom - rekla je drugarica.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra se i sama prisetila perioda kada je živela u Belom Manastiru, ali i da je uvek imala prioritet da se preseli u srpsku prestonicu i da započne karijeru upravo ovde.

Ja često pričam kako se često vraćam u Beli Manastir, mene sve najlepše veže za to mesto. Meni je uvek bio cilj da dođem ovde da živim i da se bavim onim što volim. Nisu verovali u mene, ali bili smo deca i sve to prođe - prokomentarisala je Aleksandra i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: USKRŠNJI INTERVJU KIJE KOCKAR I SLOBE RADANOVIĆA: Otkrili da li će zajedno proslaviti praznik, pa priznali u kojim običajima najviše uživaju! (VIDEO)

Kada je ona odlazila da radi, ja sam imala svoj koncert. To je istina. Ja sam oblačila njene haljine, štikle, probala kako će to izgledati. I uvek kad bi se vraćala, ja sam bila umorna i pričala da sam imala koncert. Zanimljivo je to da sam ja pre nego što sam počela da se bavim narodnom muzikom, slušala sam stranu muziku i ljutila sam se kad puste narodnu muziku. Mama je pričala da je znala, kada me je uzela prvi put u ruke (da ću biti pevačica). Ja sam preplakala kada sam prvi put uzela svog sina u ruke - kaže Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

'