AKTUELNO

Neko je pokazao svoja uskršnja jaja, a neko sebe!

Danas se obeležava Uskrs, a svi hrišćani pravoslavne veroispovesti slave ovaj praznik kao jedan od najvećih i najradosnijih. Na današnji dan vernici se tucaju jajima, uživaju u bogatoj trpezi, ali i šire ljubav i pozitvnu energiju. Naše javne ličnosti nikada ne zaboravljaju svoje fanove i sledbenike na društvenim mrežama, a i ove godine su se potrudili da im na što lepši način čestitaju Uskrs.

Folk diva, Dragana Mirković je na svom Instagram profilu svim svojim pratiocima čestitala Uskrs postavivši svoju fotografiju.

View this post on Instagram

HRISTOS VASKRSE! SREĆAN USKRS! 💗

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Ana Kokić učinila je isto, samo u nešto prazničnijem izdanju, slikavši se okružena jajima i uskršnjim zekama.

View this post on Instagram

Srećan Uskrs! Hristos Vaskrse! ❤

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

Pevačica Ana Bekuta, objavila je sliku sa svojom unukom i to baš u trenutku kada su se tucale jajima, a koja je odnela pobedu nije nam poznato. Neda Ukraden je takođe postavila fotografiju sa svojim unucima, koji očigledno uživaju u čarima Uskrsa.

Naša glumačka diva, Dara Džokić takođe je mislila na poštovaoce svoga rada, te im je čestitala praznik, objavivši fotografiju svojih jaja. Srećan Uskrs su svojim pratiocima poželeli i Sergej Ćetković, Stojanka Novaković Stoja i Ana Sević.

View this post on Instagram

HRISTOS VOSKRESE ! Srećan USKRS svima koji slave.

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on

PROČITAJTE JOŠ: DAJANA PAUNOVIĆ NAM JE OTVORILA VRATA SVOG RASKOŠNOG DOMA NA VASKRS: Voditeljka i njen sin odmerili snage, evo čije jaje je bilo jače! (FOTO)

Pink.rs

#Instagram

'