AKTUELNO

Nikad oštriji!

Reper Nenad Sinđelić Gastoz nedavno je imao svoj nastup u rijaliti programu "Zadruga 2", kada se podigla velika prašina zbog njegovog susreta sa Lunom Đogani, sa kojom je nekada bio ne samo prijatelj, već i emotivni partner.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Gastoz se više puta u medijima oglašavao nakon toga, a poslednja izjava odnosi se na Lunin odnos sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković. Naime, Sinđelić je rekao Milanu Petkoviću da prenese Đoganijevoj da se čuva svoje dve cimerke.

Foto: Pink.rs

Luna je zbog ovoga pobesnela i poručila Gastozu da je ološ, a nakon ovoga se oglasio i reper.

Što se tiče toga, što sam ja dvoličan (Lunina izjava)... Pitao bih Lunine fanove, da li se polemisalo da li su Sanja i Matora skakale na Anabelu Atijas, da ih smara sa lažnog profila i da ih proziva sa njega? Ja sam zamolio Milana da igra protiv pravila produkcije i prenese Luni poruku, a poruka je glasila: Da se pazi šta će Matora i Sanja da joj rade u timu, i da će uglavnom da uvlače Anabelu, s obzirom na to da ima šatro lažni profil i da će po tome da je gađaju. Ako će da koriste njenu mamu za svađe u rijalitiju, ja sam smatrao da Lunu treba da upozorim, kao neko koga sam upoznao posle Matore - rekao je Gastoz i dodao:
View this post on Instagram

Pozivam vas da se priključite akciji „Budi human“ za Nikolu Rabrenovića koji ima 29 godina i koji je pre manje od godinu dana ostao nepokretan. Ja sam odlucio da svoju Texas jaknu iz mog spota #ANTIDOT ponudim ovde na licitaciju koja će trajati do sutra u ovo isto vreme. Vi u komentarima ispod pošaljite vašu ponudu. Ko pobedi u licitaciji treba novac da uplati na račun fondacije Budi Human za Nikolu Rabrenovića. Žiro račun je u opisu ove slike. Sve vas koji ne pobedite u licitaciji ili ne želite da učestvuju pozivam da pošalju SMS sa tekstom 626 na 3030. Nikola Rabrenović je član Gorske službe za spašavanje i uvek je pomagao drugima! Sada je pomoć potrebna njemu. Pobednik licitacije novac treba da uplati na račun Budi Human fondaciju u naredna 24 sata. (Sve ponude će pratiti Nikolini prijatelji koji stoje iza profila @nikolabudihuman i oni će proglasiti pobednika i stupiti sa njim u kontakt. Sve info o aukciji i dostavi kod njih) Dinarski:160-533520-16 Devizni: 00-540-0002872.2 Izazivam @jelena_krunic_official da učestvuje u #budihumachaleng i ponudi neki svoj omiljeni predmen na licitaciju. ❤️

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on

Ja sam zgazio na Matorino i moje prijateljstvo, da bih Luni došapnuo da se ne prima na provokacije Sanje i Matore, ako je uhvate u mašinu. E, ja sam zbog toga ispao dvoličan. Eto, znate istinu. Nisam ljut na Lunu, ni na koga, možda to Milan nije lepo preneo. Pošto ćete da me smarate vi debili koji se pržite na to, što se mene tiče, j**ite se svi! Ja sam to uradio zato što volim i Lunu i Matoru jako. Ko je tu dvoličan? Ja, koji sam zgazio na prijateljstvo zbog Lune? Eto, draga Luna i Lunini fanovi, samo nemojte da mi j**ete govna po profilu. Ja smatram da će to meni Matora da oprosti. A što se tiče Lune, koja je za mene rekla da sam ološ, hvala Lunči - poručio je Nenad Đoganijevoj.
View this post on Instagram

FOLLOW pare@_official FOLLOW

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on

PROČITAJTE JOŠ: NOSIM NAJLEPŠE USPOMENE IZ DETINJSTVA: Voditeljka Ana Pendić otkrila u čemu najviše uživa na VELIKI HRIŠĆANSKI PRAZNIK! (FOTO)

Pink.rs

#Luna Đogani

#Nenad Sinđelić Gastoz

'