AKTUELNO

Sandri i meni brak trenutno nije prioritet - rekao je glumac.

Voditelj popularnog šou programa ''Izvedi me'' koji se emituje na TV Pink Andrija Milošević iz emisije u emisiju uveseljava kako učesnice i kandidate u studiju, tako i gledaoce kraj malog ekrana. Kako kaže, devojke mu veoma pomažu u tome da svaka emisija bude zanimljiva i intrigantna.

Sa učesnicama, ali i kandidatima imam super odnos. Devojke su zaista fenomenalne, dobro su se pripremile za šou i veoma mi pomažu. Postavljaju dobra i intrigantna pitanja. Baš sam se navikao na njih i sa svima imam sjajan odnos. One su neposredne, znaju šta je šou i televizija i baš sam zadovoljan njima u tom smislu - kaže glumac za Pink.rs i otkriva da li zbog tolikog broja lepih devojaka kojima je okružen u svakoj emisiji postoji određena doza ljubomore kod njegove izabranice, glumice Aleksandre Tomić.

Foto: Printscreen

Sandra nije ljubomorna. Ona savršeno dobro razume i moj posao i moj poziv jer pripadamo istom svetu. Ona, kao neko ko se bavi javnim poslom, ima mnogo razumevanja za mene - rekao je Andrija.

Foto: Instagram

Glumac i njegova izabranica pre nekoliko dana su stigli iz tople Kolumbije gde su proveli praznike, pa se Andrija u intervjuu za Pink.rs prisetio ove avanture.

Foto: Instagram

- U Kolumbiji smo se proveli fenomenalno. Ja obožavam taj deo Amerike, tamo sam upoznao sjajne ljude. Odlazak u Kolumbiju je bio čista avantura. Sandra i ja gledamo da što više putujemo na takve destinacije, takva putovanja nam podižu adrenalin i posle njih se vraćamo punih baterija - kaže Andrija.

Foto: Instagram

Glumac je sa svojom dugogodišnjom partnerkom otpočeo zajednički život u novom stanu na Banovom brdu koji je kupio pre oko godinu i po dana. U medijima se proteklih meseci uveliko nagađa o svadbi glumačkog para, međutim Andrija za Pink.rs otkriva da o braku još ne razmišlja, kao i da mu to sada nije prioritet.

Inteligentnim ljudima zajednički život ne može da promeni mnogo toga. Mi smo duže vreme to planirali. Ne osećam se kao da sam u braku, nama je super, družimo se, uživamo i ne opterećujemo se time kada ćemo potpisati taj papir. Jednostavno, nismo u tom fazonu i to nam sada nije prioritet. Kuća nam je uvek puna, stalno nam dolaze prijatelji otkad smo se uselili u novi stan - rekao je glumac za naš portal.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Za uređivanje ljubavnog gnezda na Banovom brdu bila je zadužena Aleksandra, a Milošević ne krije da je veoma zadovoljan kako je ona obavila posao.

Sandra je super uredila stan. Ja sam veoma zadovoljan, njoj sam sve prepustio jer se ja ne razumem preterano u to. Bitno mi je samo da imam krevet i frižider i meni je super. Mi muškarci to sve gledamo na krajnje jednostavan način, ali lepo je kada uđeš u neki super uređen prostor - kaže glumac.

Foto: Instagram

Voditelj šou programa ''Izvedi me'' ne krije da bi voleo da, kao i većina Balkanaca, najpre dobije sina, a onda i ćerku, a kako kaže, na tome uveliko radi.

Voleo bih da se to sve desi spontano. Kad mali Milošević odluči da se pojavi, neka se pojavi. Tako mi to radimo u familiji. Svi mi Balkanci bi voleli da prvo bude muško, a onda devojčica. To je stari muški princip. Ne želim da se zamaram time, meni je najbitnije da je živo i zdravo - završava Andrija.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: M. Krasić

#Aleksandra Tomić

#Andrija Milošević

#Brak

#Intervju

#Izvedi me

#glumac

#glumica

#stan

#voditelj

'