AKTUELNO

Likvidirani biznismen nekada je bio u vezi sa pevačicom Eminom Jahović, kao i misicom i manekenkom Tijanom Stajšić.

U naselju Glamočani u Banjaluci u ponedeljak oko 22.30 u klasičnoj sačekuši likvidiran je Slaviša Krunić. Ovaj biznismen, kako navodi dobro obavešten izvor za beogradske medije, važio je za velikog zavodnika, kako u BiH, tako i u regionu.

Navodno je nekada bio u vezi sa pevačicom Eminom Jahović, kao i misicom i manekenkom Tijanom Stajšić.

Kako otkriva dobro obavešten izvor, Krunić je sa pevačicom bio u vezi 2008, pre nego što se ona upoznala turskog pevača Mustafu Sandala, za koga se i venčala.

Foto: Instagram

Velika ljubav

- Emina i Slaviša bili su u vezi nekoliko meseci. To je bila velika ljubav, koju su oni pokušavali da sakriju od javnosti, iako je i ona tad živela u Banjaluci. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a ubrzo nakon toga Slaviša je otpočeo vezu sa manekenkom i nekadašnjom mis Jugoslavije Tijanom Stajšić, koja je kasnije krunisana veridbom - otkrio je izvor.

On dodaje da je veza Stajšićeve i Krunića trajala tri godine, kao i da je bila dosta burna.

- Slaviša je insistirao da se ona preseli u Banjaluku, kao i da prestane da se bavi manekenstvom, što je ona i učinila. Tokom njihove veze pričalo se da joj on nije bio veran, a uprkos veridbi, veza je pukla i Tijana se vratila u Srbiju. Često je znala da kaže da posle Slaviše neće dozvoliti nijednom muškarcu da je skine sa manekenske piste i odvoji od posla - dodaje sagovornik.

Zbog ubistva biznismena i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića, policija je već u prvim satima istrage uhapsila Emilija Baldu i Gorana Milanovića, za koje sumnja da su izvršili ovu profesionalnu likvidaciju. Policija, međutim, i dalje traga za još jednim osumnjičenim, Benedijem Đukanovićem, dok je tokom krvavog obračuna ubijen i napadač Željko Kovačević.

Foto: avaz.ba

- Zbog sumnje da su umešani u zločin, uhapšeni su i braća Armin i Nermin Ćulum iz Sanskog Mosta, ali su oni juče pušteni na slobodu, kao i Goran Milanović. Braća Ćulum su na čelu bajkerske organizacije Junajted tribjuns, koju je nemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost za bezbednost. Ova grupa je direktni konkurent drugim bajkerskim grupama Hels ejndžels i Bandidos - preneli su bosanski mediji.

Pročitajte još: POLICIJA PRONAŠLA KLJUČNI DOKAZ U DŽEPU UBICE?! Likvidacija biznismena Slaviše Krunića temeljno isplanirana!

#Banjaluka

#Emina Jahović

#Ubistvo

'