AKTUELNO

Da li je pevačici na žulj stao suprug ili neko drugi, ne znamo, ali svoje nezadovoljstvo iskazala je na društvenim mrežama.

Katarina Ostojić Kaja se nakon udaje za di-džeja Džunior Džeka i preseljenja u Belgiju potpuno povukla iz javnosti i zapostavila karijeru.

Međutim, sada je odlučila da se vrati na javnu scenu, a nakon dueta sa reperkom Mimi Mercedes "Ne možeš da sediš sa nama", objavila je novi singl "Ona nekad".

Foto: E-stock

Ipak, na promociji u Beogradu joj društvo nije pravio suprug, a prema njenim rečima, nije imao vremena ni da njegov tim uradi njen novi spot.

Presrećna sam što sam danas ovde. Ne bi bilo ništa od ovog da nisam pronašla pravi tim ljudi. Htela sam da tim mog muža uradi spot, ali se to nije desilo jer je on bio veoma zauzet svojim poslom. Zbog toga sam sama našla ljude. Džunior nije danas ovde zbog poslovnih obaveza - rekla je pevačica na promociji.

Foto: Pink.rs

Da li je zbog toga Kaja frustrirana, ne znamo, ali niz statusa koje je objavila na društvenoj mreži Tviter, pokazuju da joj je neko i te kako stao na žulj.

- Svi ti nedovršeni muškarci koji leče svoje frustracije na lepim ženama, i sve te iste žene koje zbog toga i same postanu frustrirane - napisala je Kaja u tvitu, a onda nastavila:

- Volim ove godine u kojima mi je samo sujeta sklona povredama.

Ostaje samo da vidimo da li su ove reči bile upućene Džunior Džeku ili nekom drugom.

Autor: M. Đurović

#Kaja Ostojić

#pevačica

'