AKTUELNO

Samo jednom fotografijom i pogrešno shvaćenom šalom, mladi pevač razbesneo je korisnike društvenih mreža.

Na njegovom profilu na društvenoj mreži Instagram često smo mogli da vidimo fotografije iz manastira Mileševe, koji Nikola Rokvić rado posećuje, a i u kom se venčao sa dugogodišnjom devojkom Bojanom Barović.

Međutim, poslednjom fotografijom Nikola je podigao prašinu i izazvao lavinu negativnih komenatara.

Naime, sin Marinka Rokvića objavio je fotografiju sa kravom u štali.

- Moja draga - napisao je Nikola, aludirajući na suprugu Bojanu, ali nije to ono što je razbesnelo pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, fanovima se nije dopalo što je na fotografiji iz štale "označio" kao lokaciju manastir Mileševu, smatrajući to neprikladnom šalom.

- Je l realno da na slici iz štale, tagujete jednu od najvećih svetinja? Verujem da nema loše namere, ali je neprimereno. Pozdrav - napisala je jedna od korisnica ove društvene mreže, a onda je usledio i Nikolin odgovor.

- Draga, baš je ova slatka kravica u vlasništvu manastira i daje monahinjama mleko i sir. Nemojte brinuti, uživajte, radujte se - napisao je pevač.

- Često posećujem taj manastir, znam kako je tamo... I dalje mislim da je moglo drugačije da se objasni (taguje). Svako dobro - napisala je ova žena i stavila tačku na raspravu.

Autor: M. Đurović

#Bojana Barović

#Nikola Rokvić

#pevač

'