AKTUELNO

Marka poznaje od ranije.

Iako su se u medijima u više navrata pojavljivale glasine o navodnom ljubavnom krahu Anabele i Andreja Atijasa, a sve je eskaliralo kada je Andrej pevačicu navodno fizički zlostavljao, njih dvoje su i dalje zajedno.

Foto: Pink.rs

Do sada niko od njih dvoje nije iznosio detalje njihovog odnosa, sve dok Atijas nedavno nije izjavio da sa svojom suprugom ne planira proširenje porodice.

Dovoljna nam je Blankica, previše je volim da bih svoju ljubav delio s nekim, to je prevelika ljubav. Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno. A i Anabela ima tri ćerke, tako da ne želim više dece - objasnio je Andrej.

Foto: Ivan Vučićević

Anabelina najstarija ćerka koju ima iz braka sa Gagijem Đoganijem, Luna trenutno boravi u rijaliti programu "Zadruga 2", a kako je tamo uplovila u ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem, njen očuh je i na to imao komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Gledam "Zadrugu" i Lunu uvek podržavam. Podržavam i njenu vezu sa Markom, jer njega znam još od ranije, tada smo se upoznali i super je dečko. Drago mi je što je Luna sa njim, ne znam da li je bolji od Slobe, to ne bih komentarisao, ali da je dobar, zaista jeste - istakao je Atijas.

PROČITAJTE JOŠ: JANJUŠ URNISAO DAVIDA! Zbog njegovog komentara o njegovoj vezi sa Anom Korać SMEJE MU SE CEO INTERNET (FOTO)

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'