AKTUELNO

Ne krije zadovoljstvo.

Sve popularnija mlada pevačica Anastasija Ražnatović niže uspehe kada su u pitanju njene pesme. Ona je u emisiji ''Svitanje'' kod Nemanje Velikića i Dajane Paunović govorila o novom singlu ''Rane'', emotivnim partnerima, ali i društvenoj mreži Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam početak gostovanja je bez oklevanja rekla da je oduševljena reakcijom publike na njenu drugu pesmu ''Rane'' koja je krasila prvo mesto trendinga nekoliko nedelja. Numera je za manje od dve nedelje skupila impozantnih 19 miliona, što je fantastičan uspeh.

Nisam očekivala ovoliki uspeh, priznajem. Imala sam tremu jer je moja prva pesma ''Savršen par'' mnogo dobro prošla. Prevazišla je sva moja očekivanja. Statistike govore mnogo - govorila je Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je potom spomenuo njenu majku, pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, pa ga je zanimalo kako vešto izbegava skandale i posvećena je samo muzici.

Slušam moju majku i te kako. Ima i toga što sam vaspitana i ne volim skandale - govorila je pevačica, a onda je otkrila svima šta joj je najbitnije u izboru emotivnog partnera:

Foto: TV Pink Printscreen

Mora da bude dobar čovek, da deli sa mnom iste stavove. Lojalnost je ključna. Ne samo u emotivnom odnosu, već i u prijateljskim odnosima - priznala je ona.

U toku emisije je tema bio i njen Instagram profil koji prati skoro milion ljudi. Ražnatovićeva je priznala da smatra da radi odličan posao kada je u pitanju postavljanje primera koji treba da usvajaju njeni pratioci.

Pročitaj više: GLAS MI SE NIJE VRAĆAO DEVET MESECI! Kaća Grujić ispričala kroz kakav PAKAO je prošla! (FOTO)

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

'