AKTUELNO

Za svoje nekretnine izdvojio je basnoslovene sume novca.

Legendarni pevač Halid Bešlić u svom vlasništvu ima nekoliko stanova, motel, benzinsku pumpu i luksuzno imanje, ali ipak on se ne bahati, već živi sasvim skromno, od kirija.

Objekte koje poseduje Bešlić iznajmljuje, te na taj način sebi obezbeđuje lagodan život. On ističe da ponekad obiđe svoje nekretnine kako bi proverio da li stanari sve drže pod kontrolom.

Sad iznajmljujem sve i živim od kirije, tako je najbolje. Dođem samo ponekad i obiđem objekte da vidim je li sve u redu, i to je sve. Ma bitno je da kirija ide - kaže Halid.

Pevač je ove nekretnine uzeo na kredit, koji mu sada stvara velike probleme, te ne može da uživa u spokojnom i lagodnom životu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: MISTERIOZNA OGRLICA PLAĆENA ČITAVO BOGATSTVO: Snežana otkrila sve o SPECIJALNOM poklonu, pa se pokajala što ga je donela u zalagaonicu! (FOTO)

Eh, da nema tog kredita bilo bi mnogo lakše, ali dobro, izaći će on. Nije moglo u tom času drugačije, morao sam da dignem kredit kako bih se pokrio. A u investicije sam išao jer je ovaj naš posao nesiguran, ne možeš uvek da se uzdaš u to. U biznis sam ušao kako bih imao mirnu starost, tj. da sebi osiguram penziju - objasnio je Bešlić.

Inače, za motel i benzinsku pumpu na putu za Tuzlu Halid je iskeširao basnoslovenih 150 hiljada evra zbog čega je i morao da uđe u kredite.

Pink.rs

#Halid Bešlić

'