AKTUELNO

Sinu je kupila novi, prostraniji stan, zbog čega ovaj želi da proda.

Indira Radić rešila je da proda stan u centru Beograda, u kom je do skoro živeo njen sin Severin! Pevačica za namešten stan od 59 kvadratnih metara traži čak 150.000 evra, a kupca za sada još uvek nema.

Foto: Instagram

Na jednom sajtu za prodaju nekretnina pojavio se oglas koji je postavila agencija koju je pevačica angažovala za posredovanje u prodaji.

- Prodajemo kompletno, kvalitetno renoviran dvosoban stan u neposrednoj blizini Ateljea 212. Zgrada ima sopstveni parking. Idealan kako za stanovanje, tako za poslovni prostor ili kao investicija za dnevno izdavanje. Retko u ponudi i za svaku preporuku - piše na sajtu.

Foto: nekretnine.rs

Foto: nekretnine.rs

Severin Radić, Indirin sin, nedavno se iselio iz njega jer mu je ona kupila novi i veći stan u najelitnijem delu Novog Beograda, pa je ovaj sada višak, zbog čega je rešila da ga otuđi.

Foto: nekretnine.rs

- Radićeva poseduje više nekretnina, ali nikada se javno nije hvalila šta sve ima. Pametno je ulagala svaki zarađeni dinar i samim tim obezbedila sebe, ali i svoju porodicu. Ona smatra da ima dovoljno za sve i da bi stan trebalo što pre prodati, u suprotnom bi bila u trošku za komunalije i održavanje. Nema nameru da ga izdaje jer se time ranije nije bavila, zato želi da ga se što pre reši, a i od njega uzme novac koji će joj svakako dobro doći - kaže izvor, dok je pevačica ostala nedostupna za komentar.

Foto: nekretnine.rs

Pink.rs

#Indira Radić

'