AKTUELNO

Političar je, navodno, rešio da svoju zakonitu suprugu odvede u hotel, gde odnedavno živi, a u porodični stan dovede majku i sina svoje emotivne partnerke Ane Bekute.

Dragana Daša Mrkonjić, zakonita supruga Milutina Mrkonjića, preselila se u jedan prestonički hotel, a prema spekulacijama, u njen stan bi uskoro trebalo da počnu da žive majka i sin pevačice Ane Bekute, sa kojom je političar već tri godine u ljubavnoj vezi.

Foto: Kobra

Navodno, Daša se osoblju hotela u kojem trenutno boravi požalila zbog toga što njen suprug u stan planira da useli članove Bekutine porodice.

Foto: Tanjug

Daša je divna žena, ali je muče privatni problemi. Često priča da je bila prinuđena da se iseli iz svog stana. Jednom prilikom dok je sedela u restoranu, rekla je da će u taj stan da se useli majka Ane Bekute i njen sin Igor. Nisam je mnogo zapitkivao, primetio sam da joj je to bolna tema - rekao je izvor iz hotela koji je želeo da ostane anoniman, i dodao da Mrka često obilazi ženu i novčano joj pomaže koliko god je u mogućnosti.

Komšije u blizini stana u kojem je donedavno živela Mrkina žena potvrđuju da tu trenutno niko ne živi i ističu da su čuli priče da bi tu uskoro mogli da se dosele Bekutini rođaci.

Foto: E-stock, Youtube printscreen

- Mrkina žena je godinama ovde živela sama, retko ko joj je osim njega dolazio u posetu. Govorila je da će otići iz ovog stana i da ćemo dobiti nove komšije, ali nije želela da otkrije o kome je reč. Tek sad sam čuo da će neko od Bekutinih da se useli, ali ne znam ko. Zasad je stan prazan. Daša samo svraća po stvari. Ne sumnjam da je Mrka obilazi i pomaže joj. On joj samo dobro želi - rekao je komšija koji je insistirao da ostane anoniman.

D.T.

#Ana Bekuta

#Milutin Mrkonjić

#Političar

#pevačica

'