AKTUELNO

Sa samo 15 godina doživela je veliku ljubav!

Poznata po svojoj briljantnoj filmskoj karijeri, glumica Sonja Savić prerano nas je napustila pre 11 godina, kada je u svom stanu pronađena mrtva usled predoziranja heroinom. U svakoj svojoj ulozi ostavila je svoj lični trag, a kritičari su saglasni da se takav talenat neće ponoviti na domaćoj filmskoj sceni.

Iako je imala uspeha na velikom platnu, njen ljubavni život nije toliko briljantan kao njene filmske uloge. Ostala je upamćena njena čuvena rečenica:

Ja sam bila srećna kad sam pronašla ljude koji su jednako nesrećni kao ja - govorila je Sonja.

U jednom periodu zabavljala se Srđanom Gojkovićem Giletom iz "Električnog orgazma" koji joj je posvetio pesmu "Debela devojka".

Sonja je imala i veliku ljubav koju je doživela sa 15 godina, a u pitanju je bio džez muzičar Vlajko Lalić sa kojim je planirala zajednički život. Njegova prerana smrt 1990. godine bacila je Savićevu u togu koja je trajala do kraja njenog života.

Dok sam bila mlada, često sam zamišljala kako ću imati brak i porodicu sa čovekom koga beskrajno volim i kome ću se potpuno posvetiti. Imala sam veliku ljubav. Otkako je on otišao iz mog života, kada sam imala dvadeset devet godina, sebe smatram udovicom - rekla je tada Sonja.

Sonja je ovaj svet napustila sama i razočarana novim vremenom, a preminula je u svojoj 48. godini.

PROČITAJTE JOŠ: SRELI SU SE TEK NEDAVNO! Nikola Rađen otkrio kako je protekao njegov susret sa Anom Kokić PRVI PUT POSLE RAZVODA! (FOTO)

Pink.rs

#Sonja Savić