AKTUELNO

Muzička zvezda trenutno odmara na Kubi, sa koje će se vratiti potpuno drugačija.

Talentovana pevačica Milica Todorović rešila je da hladne januarske dane u Srbiji zameni vrelim, egzotičnim destinacijama, zbog čega je sa jednom od najboljih prijateljica otputovala na Kubu.

Foto: Facebook

Ona se trudi da svoje slobodno vreme na odmoru iskoristi na najbolji mogući način i u Srbiju se vrati puna utisaka, zbog čega rado isprobava sve atrakcije koje se na Kubi turistima nude - ona je pre nekoliko dana pobedila na jednom takmičenju u tverkovanju na bazenu, gde je daleko iza sebe ostavila sve turiste, a onda ih je očarala maestralnom izvedbom pesme pop pevačice Adel. Međutim, tu se nije zaustavila.

Milica i njena sestra su rešile da u potpunosti promene svoj fizički izgled i prepuste se iskusnim rukama tamošnjih frizerki koje su se svojski potrudile da dve mlade Srpkinje bar malo zaliče na njih.

Foto: Instagram

Plavokosa pevačica podelila je sa svojim brojnim fanovima na Instagramu zanimljiv trenutak dok joj frizerke prave afro-kikice, a sudeći po njenom blistavom osmehu, Milica je i te kako zadovoljna promenom.

Foto: Instagram

Autor: D. Tanasijević

#Kuba

#Milica Todorović

#Putovanja

#pevačica

'