AKTUELNO

Sve se desilo pre četiri godine.

Pevač, kog je publika imala prilike da gleda u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", i član žirija takmičenja "Pinkove zvezde", Sloba Radanović prisetio se saobraćajne nezgode koju je imao pre četiri godine.

Foto: Pink.rs

Sloba je tada iz rodnog Zrenjanina išao na nastup u Temerinu, a u automobil kojim je putovao zakucao se vozač pod dejstvom alkohola. Tada je završio u hitnoj pomoći sa potresom mozda i nagnječenjem rebra, a imao je i probleme sa pamćenjem i snom.

Foto: TvPink Printscreen

Dugo sam imao probleme sa pamćenjem, zaboravljao sam stvari, situacije... Imao sam rupe u sećanju. Nisam mogao da zaspim, a kad bih uspeo u tome, budio sam se iz sna obliven znojem i uznemiren. Često su mi se dešavali napadi panike. Bilo, ne ponovilo se. Džabe je da vodite računa u saobraćaju, pridržavate se propisa i ne pijete kad ste za volanom, kad se pojavi neka budala i upropasti vas - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: PREDSTAVLJENA NOVA VERZIJA 'AUTOTJUNA' U AMIDŽI ŠOUU! Zoki Šumadinac razorio sve svojim performansom, a ovako zvuči nova verzija velikog hita! (VIDEO)

Pink.rs

#Sloba Radanović

'