AKTUELNO

Ovo će mu puno pomoći.

Milan Balinović večeras se na sceni "Pinkovih zvezda" pojavio sa svojom gitarom, kako bi publici i žiriju otpevao pesmu Adila Maskutovića "Zagrli me". Inače, Milan se predstavio kao ulični svirač koji svakodnevno svira u podzemnim prolazima u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj takmičar je dobio veliki apalauz od publike i žirija, a tom prilikom Damir Handanović i Srđan Žika Todorović su ustali i pozdravili ga aplauzom. Milanu je Kija rekla da ima prelepu boju glasa i emociju, a zatim su usledile i ostale pohvale.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je fasciniralo kako ti sviraš gitaru. Te solaže su me fascinirale. Ti bi mogao da budeš i studijski muzičar za akustičnu gitaru u nekom muzičkom studiju, na mene si ostavio fantastičan utisak - govorio je Žika Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovu pesmu ne znam, a kao da sam je čuo 300 puta, zato što si je toliko dobro izveo. Primećujem da ti je gitara malo dotrajala, ja bih voleo da ti poklonim jednu akustičnu gitaru. Razmenićemo telefone posle ove emisije i dobićeš gitaru od mene na kojoj možeš da vežbaš - govorio je Damir Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je dobio svih pet glasova, a kako je njegov nastup izgledao možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Damir Handanović

#Pinkove zvezde

'