AKTUELNO

Obožava Srbiju!

Zahvaljujući svojim ulogama koje je imala u mladosti, glumica Gala Videnović ostala je upamćena domaćoj publici. Međutim, iako joj je popularnost na prostorima Balkana veoma brzo skočila, Gala je odlučila da život nastavi u Americi.

Tamo je bila godinama, posle čega je odlučila da se vrati u Srbiju. Gala je sada odlučila da iznese svoje razloge, zbog čega je donela odluku da napusti rodnu zemlju u jeku svoje velike popularnosti.

Obožavam Srbiju, ali ona tada prosto nije pripadala meni, moj centar sveta tih godina bio je Malibu u Kaliforniji. Otišla sam za Ameriku iz želje da pobegnem iz isprazne, pogrešne ili loše sredine kakva je moja zemlja bila u to vreme. Htela sam da osvojim širi prostor. Nisam se zaputila u Sjedinjene Države zbog holivudskog sna, osnovni cilj mi nije bila gluma. Stingov menažer preuzeo je bavljenje mojom karijerom. Trebalo je da odlučim između posla koji donosi mnogo, ali još više ruši i lični mir. Nisam imala veliku dilemu. Vidim da danas holivudski san nije merilo uspeha kao što je nekada bio jer Amerika više nije centar sveta - rekla je Gala Videnović.

PROČITAJTE: SVOJIM DELIMA GRADIO JE NAŠA DETINJSTVA: Dobrica Erić napisao je jedan od Cecinih velikih hitova, a ovim emotivnim rečima se folk zvezda oprostila od pesnika! (FOTO)

Gala je istakla i da je ljudi često pitaju zbog čega se povukla iz javnog života, a sada je rekla svoje razloge. Međutim, ono što retko ko zna jeste da je Gala sve vreme bila veoma poslovno aktivna.

Da ne bude zabune, nisam pravila nikakvu pauzu. Često me pitaju zašto sam napravila pauzu, a odgovor bi mogao da se svede na to da sam kao vrlo mlada doživela užasno opterećujuću količinu popularnosti koja mi nije dozvoljavala da se mirno i predano bavim svojim poslom. Za to vreme, bogatila sam se učenjem, porodicom, stvaranjem - izjavila je glumica.

PROČITAJTE: Glumac MILAN MARIĆ o glavnoj ulozi u seriji koju od subote prikazuje TV Pink - DRŽAVNI SLUŽBENIK OTKRIVA ŠTA SE DOGAĐA DOK MI SPAVAMO

Pink.rs

#Gala Videnović

'