AKTUELNO

Tokom njegovog nastupa Nataša Bekvalac je spustila svoju stolicu, zbog čega je David dobio četiri glasa.

Sedmi nastup po redu ovog petka imao je Davdi Marković, dečak koji ima 13 godina i koji dolazi iz Zvečana. David je večeras na sceni "Pinkovih zvezdica - all stars" otpevao pesmu "Od milijun žena" koju izvodi u originalu Toni Cetinski.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Već u prvim momentima njegovog izvođenja ove numere, Goca Tržan i Kristina Kija Kockar su podigle svoje stolice, što su uskoro učinili i svi ostali članovi žirija. Međutim, David je na kraju imao ukupno četiri glasa, jer se Nataša Bekvalac predomislila i spustila svoju stolicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam dala glas, iako sam želela. David je dete prema kom ja imam posebnu vrstu emocija i simaptija. Kada si počeo da pevaš, toliko to nije bilo značajno da sam ja mislila da je to pesma koju ja ne poznajem i da je to neki šlager. Ovo je značajna pesma od Tonija Cetinskog. Morao si da daš više na značaju. Ti nisi slager pevač. Pokušala sam da nađem emociju, koju uvek nudiš, a koju nisam osetila. Milina i lepota koju nosiš u sebi nije sporna - pričala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedno prelepo i talentovano čudo. Danas je bio kiks. Ovo danas mogu samo da zanemarim - govorila je Kija Davidu.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#David Marković

'