AKTUELNO

Upravo sada na TV Pink.

Kviz "Ko je na vrhu" startuje sa novom sezonom na TV Pink upravo sada. Poznati će i u ovoj sezoni imati prilike da okušaju svoju sreću i znanje u popularnom kvizu, a čitava suma novca koju budu osvojili ide u humanitarne svrhe.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljski tandem Katarina Šišmanović i Milan Kalinić ove nedelje će kroz pitanja iz različitih oblasti voditi pevačicu Marinu Visković, voditelja i književnika Vanju Bulića i pevača i učesnika druge sezone "Zadruge" Aleksu Savića.

Foto: TvPink Printscreen

Pored teških pitanja učesnici su morali da se suoče i sa strahom od visine, a izgleda da je ovo najveći problem bio Marini Visković koja je na sve načine pokušavala da ubedi Kalinića da je spusti na tlo.

Foto: TvPink Printscreen

Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža - svaki tačan odgovor vodi gore, a samo jedan pogrešan odgovor dovoljan je da takmičar ode skroz dole. Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu, a osvojeni iznosi odlazi u humanitarne svrhe.

Ostanite uz TV Pink i pratite novu sezonu omiljenog kviza ''Ko je na vrhu'', a sve što ste propustili čitajte na najbržem portalu u zemlji Pink.rs.

Pink.rs

#Ko je na vrhu?

'