AKTUELNO

Takmičari koji su tradicionalnu muziku spojili sa rokenrolom zabavili su sve osim jednog člana žirija.

Prvi koji su se predstavili večeras su "The Vlasony", bend iz Petrovca na Mlavi, koji je žiri zaintrigirao predstavljanjem.

Oni crpe inspiraciju iz tradicionalne srpske i vlaške muzike, pa to spajaju sa rokenrolom, zbog čega nastaje neobičan spoj.

Foto: YouTube screenshot

Oni već nastupaju po gradovima Srbije, ali su želeli svoj talenat da pokažu i pred stučnim žirijem.

Oni su se predstavili pesmom "Mercy" koju u originalu izvodi Dafi i oduševili sve članove žirija i publiku, koja im je tapšala i pre nego što su završili izvođenje.

Foto: YouTube screenshot

- Ja bih sad slušala celo veče, probudili ste me - rekla je Danica, a sa njom su se složile i Ana Mihajlovski i Ana Nikolić.

- Glas ti je toliko lep i toliko bogat i širok dijapazon tonova imaš.

Foto: YouTube screenshot

Žika Todorović, ipak, nije delio mišljenje sa njima.

- Ako vi prođete dalje, hoćete li doći sa autorskom pesmom? Ako tako bude, ona ok, jer ovo je bilo na nivou tezgaroškog benda u Bitef teatru. Bilo mi je dosadno, jedva sam čekao da završite. Ali nemojte pogrešno da me shvatite. Ja vidim da ste vi vrsni muziičari i voleo bih da vidim nešto autorski i mnogo više energije. U tom slučaju imate velike šanse da kažem da - prokomentarisao je Žika bez obzira na negodovanje Danice i Ane, dok je Rasta imao samo reči hvale.

Foto: YouTube screenshot

Ali kada je došlo vreme za glasanje, i glumac im je dao "da", ali ne sa osmehom na licu.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#Žika Todorović

'