separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VEČERAŠNJI SPEKTAKL SE NE PROPUŠTA! 'Pinkove zvezdice - All Stars' spremne su da pokore scenu i prirede MUZIČKO VEČE ZA PAMĆENJE! (VIDEO)


Nova emisija na programu je večeras od 22 časa samo na televiziji Pink!


Na televiziji Pink večeras nas očekuje još jedno izdanje vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars". I ovog petka naše talentovane zvezdice predstaviće se aktuelnim hitovima koji su nastali u prethodnih pet godina, bilo da su strani ili domaći.

Autor: TvPink Printscreen

Žiri je već u prošloj emisiji pokazao da neće biti blag prema takmičarima, te će se toga držati i večeras kada će nam se na sceni predstaviti Darija Vračević, David Marković, Nikola Milenković, Milica Ilić, Katarina Radulović, Teodora Marković, Ivana Dimkovski i Isidora Mitić.

Autor: TV Pink Printscreen

Kojim pesmama i kakvim nastupima će ovi talentovani klinci uspeti da ubede žiri da baš oni treba da prođu u naredni krug takmičenja dalje saznaćete večeras od 22 časa samo na televiziji Pink.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti