AKTUELNO

Lepa kao anđeo!

Ćerka popularnog glumačkog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua važi za jednu od najlepših u regionu. Mnogi kažu da je lepa kao anđeo, a sa time se slažu svi koji je vide barem na slikama.

Ona nosi veoma neobično ime - Nika, a rođena je 1995. godine u Njujorku. Njena majka otkrila je zašto joj je dala baš takvo ime.

Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju - kaže Snežana i dodaje da njena ćerka obožava Beograd:
Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost.

Podsetimo, Nikini baka i deka su jedni od najpoznatijih i najcenjenijih glumaca na našim prostorima - Branka Petrić i Bekim Fehmiju, koji je bio prvi jugoslovenski glumac koji je igrao u Holivudu.

Foto: E-Stock, Printscreen YouTube/Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit

Autor: Pink.rs

#Bekim Fehmiu

'