AKTUELNO

Tužna scena na Divninom grobu.

Prošlo je tačno sedam dana otkad je preminula majka pevačice Jelene Karleuše, jedna od najpoznatijih radijskih voditeljki Divna Karleuša. Ona je sahranjena 6. marta na Novom bežanijskom groblju, a danas na Divninom grobu gori šest belih sveća. Tamo je vrlo tiho i mirno.

Foto: Pink.rs, Kobra

Na Divninom grobu pored belih sveća nalaze se i buketi cveća, a tamo danas nismo zatekli Jelenu, mada nije poznato da li je ranije jutros upravo pevačica sa ćerkama Atinom i Nikom posetila majčin grob i da li je baš ona upalila sveće.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DIVNA JE NAPUSTILA OVAJ SVET PRE TAČNO SEDAM DANA: Pogledajte šta je majka Jelene Karleuše do kraja života nosila na ruci, kad vidite ovo SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI

Pogledajte snimak:

Inače, Jelena je posetila majčin grob za 8. mart, a tada je sve vreme jecala i dozivala Divnu. Otkad je saznala za Divninu smrt, pevačica je neutešna, a čak je odsekla i kosu zbog žalosti. U medijima je odjeknula vest da će JK čak učast svoje majke promeniti i ime, odnosno dodati svom imenu ime majke.

Duško rekao deci za bakinu smrt

Duško Tošić je, u dogovoru sa suprugom Jelenom Karleušom, saopštio ćerkama Atini i Niki za smrt njihove bake Divne Karleuše. Pošto pevačica nije u stanju da se posveti devojčicama u potpunosti, fudbaler je pre odlaska u Kinu tu odgovornost preuzeo na sebe. Prethodni dani za Karleušu su predstavljali veliki šok, pa je devojčice poslala kod Duškove sestre u Zrenjanin. - Jelena je van sebe, što je i normalno, jer joj je majka bila sve u životu. Njihova bliskost bila je posebna, pa još uvek ne može da se pomiri sa tragedijom koja ju je zadesila. Međutim, svesna je da mora biti jaka i hrabra zbog dece i da se mora trgnuti što pre, pogotovo jer je Tošić zbog obaveza prema fudbalskom klubu morao da se vrati u Kinu - kaže naš izvor.

Podsetimo, Divna Karleuša je preminula 3. marta u svom domu u Beogradu posle duge i teške bolesti. Iza sebe je ostavila ćerku Jelenu, unuke Atinu i Niku, sestru Danijelu, zeta Duška Tošića...

Autor: Pink.rs

#Divna Karleuša

#Groblje

'