AKTUELNO

Iako je mislila da će se odmoriti od mikrofona i iscrpljujućih nastupa, atraktivna Milica Todorović napravila je pravu pometnju kada je zapevala na letovanju.

Plavokosa pevačica Milica Todorović već oko nedelju dana boravi na dalekoj Kubi u društvu bliske prijateljice, gde uživa u visokim temperaturama i odmara se od svakodnevnih obaveza, a ono što joj se juče dogodilo na bazenu pamtiće još dugo.

Foto: Pink.rs

Naime, pevačica je zajedno sa mnogobrojnim turistima, gostima jednog hotelskog kompleksa provela divan dan na bazenu gde su se svi okupljeni zabavljali uz zanimljive igrice koje su imale za cilj da prirede sjajnu atmosferu, a nakon što je sve zadivila svojim plesačkim umećem i ponela tiitulu najbolje, usledilo je još jedno iznenađenje za turiste.

Tokom druge igre, Milica je dobila zadatak ni manje ni više nego da zapeva - kada je voditeljka programa rekla Todorovićevoj šta će morati da uradi, svi su prasnuli u smeh misleći da se lepa Srpkinja neće snaći, međutim, prevarili su se.

Foto: Printscreen

Iako je na Kubu otputovala kako bi nakratko pobegla i od poslovnnih obaveza, Todorovićeva je, ipak, odlučila da zapeva Rijanin hit "Stay", što je oduševilo sve prisutne.

Foto: Instagram

Čim je pustila glas, nastao je muk - svi su pažljivo slušali Miličinu interpretaciju i nisu mogli da sakriju oduševljenje zbog njenog muzičkog talenta, pa su je nagradili gromoglasnim aplauzom i vriskom.

Foto: Instagram

Miličinu izvedbu Rijaninog hita, kao i reakciju turista pogledajte u video-snimku:

Autor: D. Tanasijević

#Kuba

#Milica Todorović

#Putovanja

#pevačica

'