AKTUELNO

Kriterijumi su im sada znatno veći.

Upravo je završena prva emisija sedmog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars". U ovoj epizodi žiri je odlučio da ozbiljno pooštri kriterijume, te su davali trojke i četvorke, a od osam takmičara koje smo videli, samo njih dvoje su dobili petice.

Foto: TvPink Printscreen

Bojana Radovanović i Valentina Mec jedine su otišle direktno u naredni krug, dok su David Radosavljević, Ema Simonović, Teodora-Tara Stojanović, Irina Arsenijević, Amna Alajbegović i Sergej Pajić morali da sačekaju odluku žirija kako bi saznali da li su se plasirali u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je većao, dugo razmišljao i na kraju doneo odluku da takmičenje napusti Ema Simonović.

Foto: TvPink Printscreen

Bili smo strogi ovaj put i nastavićemo da budemo strogi, i ja kad sam tu i kad se vrati Milan, on će biti još gori. Biće i dvojke (smeh). Sad pamet u glavu. Ema, ti si naša zvezdica zauvek i jedva čekamo da te slušamo opet i da budeš sve bolja i bolja - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je baraž izgledao pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Baraž

#Ema Simonović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'