AKTUELNO

Nisu uspeli da se dogovore oko jednog bitnog pitanja.

Darko Lazić i Ana Sević još nisu potpisali papire za razvod braka, uprkos tome što oboje već imaju partnere i što će se pevaču verenica Marina Gagić uskoro poroditi. Kako je Lazić otkrio, zapelo je prilikom dogovora oko starateljstva nad ćerkom Lorenom, zbog čega još uvek nije potpisao brakorazvodne papire.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Nismo uspeli da se dogovorimo oko starateljstva nad ćerkom. Svestan sam da dete mora da odrasta pored majke, osim toga u Beogradu ide u vrtić, kasnije će i u školu, ali voleo bih zakonski da dobijem pravo da je viđam i jednako učestvujem u njenom odrastanju. Kada se oko toga budemo dogovorili razvod će biti okončan -  objasnio je Darko, koji je dodao da njegova verenica Marina Gagić ne pravi problem zbog toga.

- Ne reaguje, jer je samo pitanje dana kada će se sve završiti. Svesna je mesta koje joj pripada u mom srcu.

Na pitanje koje greške iz prvog braka ne bi voleo da ponovi, Darko kaže:

Foto: Printscreen Instagram

- Trudiću se da ne ponovim apsolutno nijednu grešku. Ne kažem da sam bio bahat i beozabrazan suprug, ali vodio sam drugačiji život. Sada mi je potreban mir, pa ću se u braku sa Marinom potruditi da sve bude i ostane savršeno. Moram da priznam kako nisam očekivao da ću tako brzo uspeti ponovo da se zaljubim - iskren je bio pevač.

Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Marina Gagić

'