AKTUELNO

Pevačica skrhana bolom.

Proslavljena radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je juče u svom domu na Dedinju posle duge i teške bolesti. Njena ćerka jedinica, popularna pevačica, Jelena Karleuša skrhana je bolom.

Ova tragična vest sačekala je kada se vraćala sa nastupa, a Jelena još ne može da dođe sebi i prihvati činjenicu da njene majke više nema.

Foto: Kobra

Jelena ne može nikako da se smiri. Satima plače i doziva svoju Divnu. Teško joj je pala ova čitava situacija jer je bila vezana za majku, a bol ne jenjava - kaže izvor blizak porodici Karleuša.

On dodaje da je pevačica pod lekovima za smirenje, kako bi bar malo uspela da se smiri i otspava.

Kako nikako nisu mogli da je smire, Karleuši su dali veliku količinu lekova za smirenje, kako bi barem malo uspeli da je smire u ovako teškoj situaciji. To su sve jaki medikamenti koji će joj pomoći da se barem na trenutak prizove svesti. Krenula je od stresa i šoka da pada u nesvest, ali je sve vreme njeni najbliži pridržavaju. Uz nju su njeni najbolji prijatelji, kao i kolege koje svakodnevno dolaze u kuću da joj izjave saučešće - kaže izvor i dodaje:

Foto: Kobra

Svi oni koji dolaze da joj izjave saučešće, dočekuje ih u svom dnevnom boravku, no ne želi sa njima previše da priča i da ima bilo kakvu komunikaciju. Ubledela je, ne progovara i samo gleda u jednu tačku. Uz nju je i njena tetka Danijela Dmitrović, rođena sestra pokojne Divne - zaključuje dobro obavešteni izvor.

Podsetimo, sahrana Divne Karleuše biće obavljena u sredu, 6. marta, u 15:20 sati na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu.

Pink.rs

#Divna Karleuša

#Jelena Karleuša

'