AKTUELNO

Radijska voditeljka nije krila da je ceo svoj život posvetila mezimici, a onda je otkrila kakav je brak imala sa bivšim suprugom iz kojeg je dobila ćerku.

Novinarka i nekada jedan od najslušanijih radijskih glasova Divna Karleuša preminula je danas u 12.30 u svom domu usled teške borbe sa opakom bolešću.

Ono po čemu će sigurno njeni najbližiti pamtiti Divnu jeste što je uvek pronalazila izlaz iz svake životne situacije i rešenje za svaki problem. Iz svake nove bitke izlazila je ako ne sa osećajem pobede, onda bar spokoja i mira. Neretko ju je sudbina kažnjavala sa više boli nego radosti u životu, ali ona u drugima nije nalazila krivca, već se kroz život borila sama učeći na svojim greškama. Divna je kroz brak sa Draganom Karleušom, dobila ćerku, danas popularnu pevačicu Jelenu Karleušu.

Foto: Kobra

S obzirom na to da se rano razvela, Divna se trudila se da svojoj ćerki nadoknadi sve ono čega je ona kao mala ostala uskraćena prerano izgubivši oca.

Jelena je, bez obzira na razvod roditelja, imala lepo detinjstvo. Sa ocem je išla na Adu, skijali su na vodi i vozili se gliserom. Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka sa jelom koje voli. Sve što je poželela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac takođe, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvek bio uz nju kad joj je to trebalo. Poveravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrebila. Nisam želela da rodim drugo dete da tu ljubav prema njoj ne bih delila na dva dela. Kada sam se razvela, moja odluka da ne rodim drugo dete bila je još snažnija jer nisam želela da Jelena ima polubrata ili polusestru. I ona je volela da bude jedinica, princeza i obožavano biće - pričala je Divna o ljubavi prema ćerki kojoj je bila velika podrška u životu.

Došlo je vreme da Divna upiše Pravni fakultet, koji nije uspela da završi jer se ubrzo zaljubila, udala i ostvarila se kao majka.

- Dragan mi je bio komšija. Dopadao se i mojim drugaricama jer nas je sve šarmirao kao iskusniji i jedanaest godina stariji momak. Sve smo bile zaljubljene u njega, a dok su druge odustajale, ja nisam. Zabavljali smo se tri godine, a onda odlučili da se venčamo jer sam ostala trudna. Jelena je rođena kao plod prave ljubavi jer su te tinejdžerske ljubavi najjače. Kasnije je bilo možda i burnijih i lepših, ali tako iskrenih više nikad. Uoči venčanja, celu noć sam sa mamom i sestrom pravila torte, a svečanost smo organizovali u Domu kraljevskog vazduhoplovstva na Studentskom trgu. Pevao je Marinko Rokvić, a svirao orkestar Ace Šišića - pričala je svojevremeno Divna za medije.

Foto: Kobra

Pročitajte još: TI SI MOJ ANĐEO: Pogledajte prepisku Jelene Karleuše i njene majke Divne, samo dan pre nego što je ona preminula! Ove reči će vas RASPLAKATI (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

Foto:

#Divna Karleuša

#Jelena Karleuša

'