AKTUELNO

Neda za Pink.rs progovorila o poznanstvu sa legendom narodne muzike.

Neda Ukraden, svoju višedecenijsku karijeru gradila je na svojim velikim hitovima i muzičkim uspesima. U poslednjem periodu promoviše svoju novu pesmu, a ono što ju je nedavno najviše pogodilo je i smrt tragično nastradalog kolege, Šabana Šaulića. Neda je za Pink.rs rekla po čemu će pamtiti Šaulića, ali i da li je tačno da se Šaban i plašio upravo toga da pogine u saobraćajnoj nesreći.

Pamtiću ga kao čoveka koji je bio neverovatnog glasa, jedne izuzetne muzikalnosti, autorskog umeća, skroman, izuzetno popularan čovek koji je bio simbol jedne vrste muzike. Najbolji ambasador te vrste pesme. Velika tragedija za muziku i za porodicu, sigurno - istakla je Neda i dodala kako je izgledao njihov poslednji susret:

Foto: E-stock, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SUTRA SU VELIKE ZIMSKE ZADUŠNICE, a evo zbog čega porodica Šaulić tog dana neće posetiti Šabanov grob! (FOTO)

Videli smo se na dodeli "Nagrade za životno delo" koju smo dobili. Bio je raspoložen, lepo smo se družili napravili zajedničku fotografiju. Tragedija koja se njemu desila, pogodila nas je sve, pogotovo njegove kolege čija je glava kao i njegova uvek u torbi. Uvek je to putovanje noću, mi smo radnici treće smene, dok ceo svet spava i odmara mi radimo i pevamo. Uvek smo željni svoje kuće, svog doma. Ne znam da li se bojao toga da nastrada na taj način, na točkovima. Ne znam da li je to bio njegov strah, opsesija - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs

Neda se prisetila i vremena kada je sa Šaulićem nastupala širom bivše Jugoslavije, na vreme koje su provodili zajedno, ali i to koliko je kralj narodne muzike bio popularan kod nežnijeg pola.

Mi smo pre dok je bila Jugoslavija imali velike turneje, zajedničke. Putovali smo zajedno u autobusu, hotelima. Bio je užasno popularan, nenametljiv. Užasno omiljen kod žena, njega su žene opsedale. Nosim zaista najlepše uspomene - prisetila se Neda davnih vremena.

Foto: Pink.rs

Kako je naš razgovor odmicao odlučili smo da sa Nedom porazgovaramo o nekim vedrijim temama. Kako se nedavno na društvenoj mreži Instagram prisetila toga kako je izgledala pre četiri decenije, a kako izgleda sada, upitali smo Ukradenovu u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda.

Ja sam neko ko je zagovornik prirodne lepote u smislu istakni što ti je lepo, ne robuj nekim pravilima po svaku cenu, jer sada postoji more istih likova, more identične lepote. Ja ne idem na pola godine da me neko priteže, koristim neinvanzivne metode - podelila je Ukradenova tajnu svoje lepote.

Pevačica voli putovanja, a nedavno je na jednom egzotičnom i bila, kada je sa svojim fanovima redovno delila fotografije u bikiniju, ona nam je prenela i svoje utiske sa dalekog puta.

Divno mi je bilo. Prvi put sam zadovoljna, inače sam strašno nezadovoljna odmorima po egzotičnim destinacijama, pretvori mi se to u noćnu moru. Dolazim iz zemlje koja je postavila vrlo visoke standarde što se tiče lepoga - rekla je pevačica.

Nedu očekuju i veliki koncerti i nastupi, ali i jedan prestižni američki festival u kome planira da zablista na sceni, rame uz rame sa najvećim svetskim zvezdama.

Očekuje divan koncert u Temišvaru uskoro, potom Banja Luka dodela "Oskara popularnosti". Spremam se za put u Las Vegas, gde me očekuje učešće na festivalu "European Music Fest" u maju. Ja sam main stejdžu ma trgu u Vegasu, rame uz rame sa velikim svetskim i evropskim zvezdama. To je velika čast i zadovoljstvo i nastojaću da se pokažem u najboljem svetlu - pohvalila se Neda ovim velikim uspehom za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Stanković

#Neda Ukraden

#Šaban Šaulić

'