AKTUELNO

Imaju valjan razlog.

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić, koji je tragično nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a njegovom ispraćaju na večni počinak prisustvovalo je oko 5.000 ljudi.

Foto: Pink.rs

Porodica Šaulić zavijena je u crno nakon velikog gubitka, a na njegov grob odlaze često. Međutim, kako saznajemo, Šabanova najuža porodica, supruga Gordana i deca Ilda, Sanela i Mihajlo ipak neće sutra, 2. marta, na Velike zimske zadušnice, posetiti pevačev grob.

Foto: Pink.rs

Naime, porodica Šaulić odlučila je da ispoštuje običaj koji nalaže da se na zadušnice ne izlazi dok se ne navrši 40 dana od sahrane pokojnika.

PROČITAJTE JOŠ: MISLILA SAM DA JE ROBERT ŠABANOV BRAT: Goca Božinovska na sahrani upoznala Šaulićevog vanbračnog sina, evo šta kaže o njemu!

Foto: Pink.rs

Podsetimo, kralj narodne muzike Šaban Šaulića preminuo je 17. februara u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobil u kojem je bio sa svojim muzičarem Mirsadom Kerićem koji je takođe stradao, kao i sa kumom Slobodanom Bobanom Stojadinovićem, koji je preživeo, velikom brzinom zakucalo se vozilo kojim je bez dozvole i u alkoholisanom stanju upravljao Turčin Alsin Levent.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'