AKTUELNO

Da li je pevačica ponovo srećna u ljubavi?

Pevačica Ana Nikolić već izvesno vreme se nalazi u medijskoj ilegali, a na Instagramu je pre par dana izazvala pravu pometnju kada je objavila fotografiju iz studija, što je bio znak da radi na novom albumu.

Prvi put je pevačica juče progovorila za medije i to ekskluzivno u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je pričala o novom albumu ali i pritisku koji trpi od porodice i prijatelja, o čemu možete više pročitati OVDE.

Međutim, sada se pojavila i nova vest! Naime, iako Ana još uvek nije zvanično razvedena od repera Stefana Đurića Raste, ona je navodno uplovila u novu ljubavnu vezu. Kako se navodi, u pitanju je biznismen sa kojim je Ana bila u vezi pre više od jedne decenije, a kako se ističe, oni koji ih poznaju su u šoku i ne mogu da veruju da su se njih dvoje ponovo zaljubili jedno u drugo i da su toliko srećni.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ana i biznismen bili su u vezi pre više od decenije i to kada je njena karijera bila u jeku. Izlazili su, putovali, zezali se i uživali i zaista se činilo da je taj odnos ozbiljan. On je vodio jednu od najvećih firmi u prestonici, a ona je sa druge strane važila za najpoželjniju pevačicu na estradi i bili su par kakav se viđa samo na filmu. Ipak, koliko god da je uživala u toj vezi, Ana nije bila spremna da se ozbiljnije vezuje. Iako je on želeo decu i brak s njom, njoj to nije bilo ni na kraj pameti, iako ga je volela. Nakon godinu dana, stavili su tačku na vezu i svako je krenuo svojim putem - kaže izvor i navodi da je bogati biznismen ponovo do ušiju zaljubljen u pevačicu.

Da li u ovoj priči zaista ima istine ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#dečko

'