AKTUELNO

Ne bi me čudilo da se u ovakvom sistemu, u kojem za pet meseci možeš postati pevač, pojavi opcija da u tom vremenskom periodu možeš postati i hirurg, rekao je frontmen grupe "Crvena jabuka".

Dražen Žerić Žera ističe da se društveni sistem mnogo promenio i ništa nije isto kao što je bilo kada je on počinjao svoju karijeru. Pre 30 godina postojali su pevači i grupe koje su nastajale i formirale se godinama, a ne za pet meseci, kao što je danas slučaj.

Foto: Printscreen Youtube

Žera je istakao da "Crvena jabuka" i danas radi isto kao na početu karijere, po pravilima, koja, kako je sam istakao, dolaze iz glave i duše, i tako treba da se radi.

Takva je ponuda TV produkcije. Inače, kada bismo svaku noć imali Olivera Dragojevića, Indekse, Džibonija, Prljavo kazalište... onda bi bila druga priča. Zato što to nije tako, imamo novu vrstu muzike, koju čine silikon, golotinja i ostalo. Ne bi me čudilo da se u ovakvom sistemu, u kojem za pet meseci možeš postati pevač, pojavi opcija da u tom vremenskom periodu možeš postati i hirurg. To je, valjda, sljedeća faza rijaliti šoua, koji čine većinu sadržaja na TV stanicama - rekao je Žera.

Autor: J. V.

#Crvena jabuka

#D0ražen Žerić Žera

#pevač

'