AKTUELNO

Danima je negirala, ali sada je uhvaćena u laži.

Aktuelna učesnica "Zadruge 2" Zerina Hećo doživela je nervni slom kada je njen bivši dečko Bane Čolak pred milionskim auditorijumom izneo tvrdnju da je, dok su bili u najvećoj ljubavi, Zerina abortirala njegovo dete.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona je to negirala, a čak je u nekoliko navrata pokušala da se sa Banetom i fizički obračuna zbog ovih navoda, dok su ostali zadrugari bili zbunjeni i nisu znali kojoj strani da veruju.

Sada je portal Pink.rs došao do prepiske koja nedvosmisleno potvrđuje da je Zerina ipak abortirala Čolakovo dete.

Naime, ovu lekarsku intervenciju, tada zaljubljenom paru, zakazala je Banetova majka Jasmina, koja je sve detaljno dogovorila sa svojim sinom.

Foto: Pink.rs

Čolak je bio na vezi sa svojom majkom tokom celog procesa, dok je Zerina bila u sali, te je Jasmina do detalja bila upućena u ovaj abortus.

"Javi se čim bude gotovo", "Je l' sve ok" pitala je Jasmina svog sina, "Moraće da leži jedno sat vremena, pa onda kući" rekao je Čolak i time potvrdio da je abortus gotov.

U ovoj prepisci se takođe vidi da je Jasmina bila ta koja zakazala ovu lekarsku intervenciju svojoj nesuđenoj snaji u jednoj privatnoj klinici. Mi vam prepisku do koje smo došli prenosimo u celosti:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Mi smo, kada su se svi dokazi izašli na videlo, kontaktirali Jasminu Čolak, koja nam je rekla da je ona bila izričito protiv abortusa, kao i njen sin, ali da je Zerina donela konačnu odluku.

Ja sam govorila, kao i Bane, da je dete dar od Boga i da ne čini to. Naravno, Zerinina je bila presudna odluka koju smo mi morali da ispoštujemo - rekla je Jasmina.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ZABOLA VLADIMIRU NOŽ U LEĐA? Stanija u zagrljaju najpoželjnijeg muškarca u Beloj kući, Tomoviću neće biti svejedno! (VIDEO)

Ovo su nedvosmisleni dokazi da je Zerina Hećo slagala, a da je njen bivši emotivni partner rekao istinu o njenom abortusu. Kako će ona reagovati kada sazna da je konačna istina izašla na videlo, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Pink.rs

#Bane Čolak

#Jasmina Čolak

#Zerina Hećo

'