AKTUELNO

Za sina izabrao srpsko ime!

Popularni folk pevač Darko Lazić gostujući u emisiji ''Amidži šou'' kod Ognjena Amidžića otkrio je da su on i njegova verenica Marina Gagić već smislili ime za njihovog naslednika.

U medijima se spekulisalo da će se pevačev naslednik zvati Mihailo, međutim Lazić je sada otkrio da će se njihov sin ipak zvati Aleksej, ali i da je razmišljao o još jednom muškom imenu.

Foto: TvPink Printscreen

- Imamo nekoliko imena u opticaju. Ja sam za to da se zove Aleksej. To je zaista lepo ime, složili smo se Marina i ja... Prvo sam hteo da se zove Strahinja, ali na kraju smo odlučili da bude Aleksej, lepo je i zvučno ime. Aleksej Lazić - rekao je Darko u emisiji ''Amidži šou''.

PROČITAJTE JOŠ: KAD LEGNEM DA SPAVAM, SVE MI SE VRAĆA! Darko Lazić na MESTU STRAVIČNE NEZGODE: Hvata me jeza, TRAUMA NE PRESTAJE

Foto: Instagram

Inače, Darko je za radosnu vest o Marininoj trudnoći saznao nakon što se probudio iz kome u kojoj je bio nakon teške saobraćajne nezgode koja mu se desila u oktobru prošle godine. Darko i Marina uskoro će postati roditelji dečaka, a pevač već ima ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević.

Pogledajte video:

Autor: M. K.

#Darko Lazić

'