separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PAMELA ANDERSON IZ BORA: Sanja Stanković očarala muškarce, a Vuk Mob otkrio je sa njom razmenio nekoliko STRASTVENIH POLJUBACA! (FOTO)


Dobila sve same pohvale.


Učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" Sanja Stanković zauzela je 11. mesto nakon što su njeno vrelo izdanje sa plaže, ocenili momci sa domaće javne scene u emisiji "Paparaco lov".

Autor: TV Pink Printscreen

Sanja, koja uživa već duži vremenski period u romansi sa Jovanom Tomić Matorom, dobila je veliki broj pohvala na račun svog izgleda, a Vuk Mob napomenuo je da je on sa Sanjom bio veoma prisan u jednom njegovom spotu.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Ona je ful riba! Svakako fura svoj fazon. Sanja je bila u jednom mom spotu. Imali smo malo prisnije scene - rekao je Vuk Mob.

Autor: TV Pink Printscreen

Sanja je osoba koja vodi računa o svom izgledu. Prirodna je i ima te izazovne obline - izjavio je Sloba Radanović, koji je više od devet meseci živeo sa Sanjom u rijaliti programu "Zadruga 1".
Pa nije ni čudo što Sanju vijaju i muškarci i žene. Izgleda savršeno. Prava Pamela Anderson iz Bora. Njena g*za je top - pričao je Milan Milošević.

Autor: TV Pink Printscreen

Prosečna ocena Sanje Stanković bila je 7,4. Ova ukućanka dobila je od Slobe Radanovića i Milana Miloševića devetku, od Ere Ojdanića i Vuka Moba po osam bodova, a od Saše Vidića tri poena.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti