separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRE TAČNO 22 GODINE UBIJENA JE KUMA CECE RAŽNATOVIĆ: Priča o životu lepe novinarke koju su HEKLEROM OTERALI U SMRT zalediće vam KRV U ŽILAMA! (FOTO)


Zverski ubijena u centru prestonice.


Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan upoznali su se 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu, a već 19. februara 1995. godine izgovorili su sudbonosno "da" pred prijateljima i porodicom.

Cecina kuma na venčanju bila je mlada novinarka u usponu Maja Pavić. Samo dve godine kasnije, 15. februara 1997. godine, Maja je ubijena u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom u Francuskoj ulici.

Autor: Printscreen YouTube/RUDAR 7

Maja Pavić, još kao srednjoškolka, zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo.

Sa Cecom se upoznala 1993. godine kada je angažuje štab Arkanove SSJ da vodi promotivne skupove i stranke.

Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog samo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisije - pričala je Cecina kuma tada za domaće medije.

I, dok se bar javno nije znalo, a tajno šaputalo o venčanju Cece i Arkana, u stanu porodice Pavić Ceca je upitala Maju "Da li želiš da mi budeš kuma na venčanju?"

Pristala sam naravno - pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja. Imala je osećaj kao da se ona udaje.

Maja Pavić je tada otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

Na jedvite jade, preko silnih veza, uspela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena - pričala je tada Maja.

U vreme Cecinog venčanja, u tekstovima o njihovoj svadbi bilo je reči i o kumi, pa je Pavićeva tada bila upitana da li i u njenom životu postoji neki muškarac.

Postoji. To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje.

I trajalo je, sve do 15. februara 1997. godine. U ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici, pred Klubom književnika. Maja je tada imala 25 godina.

Autor: Printscreen YouTube/RUDAR 7

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je delovalo da se povukao i da želi mrniji život. Sve češće je viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti