AKTUELNO

Bila na ivici suza.

Antonia Gigovska poslednja je pevala večeras u okviru poslednje emisije petog kruga "Pinkovih zvezdica - All stars", a za sam kraj ovonedeljnih nastupa ova talentovana devojčica dobila je svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svi njeni drugari iz takmičenja, i Antonia je sama izabrala numeru koju će pevati u okviru slobodne teme, a ovog puta odlučila se za pesmu "Hajde onda ništa" od Tijane Bogićević.

Foto: TvPink Printscreen

Majstorski. Ti si neverovatan vokal. Ova pesma nije toliko poznata ovde u Srbiji, ali ti se je otpevala na svoj način. Ti imaš malo dublji glas od Tijane Bogićević i više mi se ovo svidelo. Svidelo mi se i što ti nisi pogledala u nas, nisi nas konstatovala. Sve si zaboravila i prepustila si se momku na sceni i pevanju - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se ukočila, bukvalno, od trenutka kada si otvorila usta pa do kraja pesme nisam znala šta me je snašlo. Odavno nisam čula nešto ovako kao ovu pesmu i način kao što si je izvela. Baš sam pod utiskom i duboko si me emotivno potresla. Naježila sam se od glave do pete - rekla je Nataša Bekvalac koja je bila na ivici suza.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Antoniin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Antonia Gigovska

'