AKTUELNO

Pevačica ističe da je zdravlje najvažnije.

Jelena Kostov jedna je od najzgodnijih pevačica na domaćoj estradi, a svoje zgodno telo neretko voli da pokaže u javnosti. Međutim, ona je nedavno doživela neprijatnost kada je imala ozbiljan problem sa silikonima u grudima, zbog čega je morala na operaciju.

Ružan period je iza mene, to je bila dobra životna škola i lekcija. Idite redovno kod lekara, jer ako nemate zdravlje, nemate ništa. Rado bih da zaboravim kraj te 2018. godine i nekako kada sve prođe, shvatite koliko su neke stvari bitne - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: MACA DISKRECIJA PRIVEDENA: Bivša učesnica ZADRUGE SASLUŠANA U POLICIJI, evo i zbog čega! (FOTO)

Mislim da je suludo kada žene kriju, a vidi se da su nešto radile. Ponosna sam što imam samo tu estetsku operaciju. Mislim da mi nije potrebna nijedna druga operacija osim te, da bih se osećala lepše u svojoj koži - ističe pevačica.

Kostov navodi i da je tokom ovog perioda shvatila koliko pravih prijatelja zapravo ima oko sebe, ali i da je u Novu godinu ušla u svom svetu.

Kada se sve to dešavalo, ne samo da shvatite koliko je bitno zdravlje, već sve u životu, koliko je pravih prijatelja oko vas. Koliko neko zna da vam se nađe kada je najpotrebnije. 2019. godinu sam počela u svom svetu, koji je mnogo lepše i napravila sam dobar izbor prijatelja, videla sam kako stvari stoje. Godinama unazad majka mi priča da su meni svi divni, tako je ceo život. Svi oko mene su srećni što sam se opametila - završava Jelena.

Pink.rs

#Instagram

#Jelena Kostov

#pevačica

'