AKTUELNO

Ovo je jedino tačno?

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Farma", Tamara Đurić nedavno je pretučena ispred svoje zgrade gde živi, o čemu je portal Pink.rs pisao. Ona je tada za medije potvrdila te navode, a samo nekoliko dana nakon toga Tamara je za emisiju ''EKSKLUZIVno" istakla:

Ja uvek govorim istinu i samo istinu. Istina je da je moj zaljubljeni dečko, bivši, mladunče, pokušao neku modernu serenadu da otpeva. To je onako odjeknulo, on je izgovarao lepe reči, ali glasno, to je komšijama zasmetalo, kao i obezbeđenju. To je njihov posao, da štite taj potez gde ja živim. On je bio prilično glasan i bučan - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Đurićeva je tom prilikom doživela neprijatnost, kada ju je navodno bivši dečko napao ispred zgrade i povredio joj nos. Komšije su tada ispričale da je nepoznato lice demoliralo klupe ispred njihove zgrade, galamio i šutirao sve ispred sebe. Tamara je ovom prilikom negirala tvrdnje o tome da je pretučena, istakavši da je nekadašnji dečko samo pokušao da je zagrli.

Nije došlo ni do kakvog fizičkog kontakta, štaviše oni su prema meni bili ljubazni, nego su eto malo galamili na drveće, na vazduh. To je nekome izgledalo malo grublje i agresivnije, pa su pozvali policiju. Jedini fizički kontakt koji je bio je zagrljaj. Daleko od toga da sam pretučena, to ne bi bilo ni moguće, jer je deo grada gde ja živim obezbeđen. Da je bilo fizičkog kontakta, oni bi dali snimke policiji - završava Tamara.

Foto: Privatna arhiva

Tamara je redakciji portala tada poslala fotografije na kojima se vidi da ima povrede po licu, ali na naše pitanje da dobijemo komentar na čitavu situaciju ostala je nema. Šta je Tamara još rekla o ovom incidentu, pogledajte u prilogu emisije "Ekskluzivno":

PROČITAJTE JOŠ: CELO LICE U MODRICAMA I PODLIVIMA: Ovako izgleda Tamara Đurić posle brutalnog napada koji je doživela! (FOTO)

Pink.rs

#EKSKLUZIVno

#Tamara Đurić

'