AKTUELNO

Još uvek nije došao trenutak da im saopšti da su se određene stvari na njenom emotivnom planu znatno promenile.

Pop pevačica Emina Jahović se posle razvoda od Mustafe Sandala ponovo zaljubila - ovaj put pala je na šarm turskog milionera Sadetina Sarana, sa kojim je od pre nekoliko meseci u emotivnoj vezi o kojoj svi bruje. Ipak, njeni sinovi Jaman i Javuz, koje je dobila u braku s Mustafom, o tome još uvek nemaju pojma.

Foto: Instagram

- Moji sinovi to ne znaju, oni su još uvek mali - odgovorila je Emina kada su je pitali da li joj je bilo teško da sinovima objasni da je posle rastanka sa njihovim ocem ponovo zaljubljena.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica je, takođe, istakla da je s godinama naučila da na to da li će biti srećna ili ne ne utiče nijedan muškarac koji je deo njenog života, ili pak nije.

- Moja sreća, na moju sreću, ne zavisi od ljubavi i ljubavnog života. Kada su mi deca dobro i kada sam ja dobro, kada sam zdrava i imam energije i kada se bavim poslom koji volim, uvek sam srećna. To razumeju najviše majke, žene koje imaju decu. Ranije, kada si klinka, pa si zanesena u ljubavi i tako neke stvari, onda čoveku zavisi sreća samo od toga. A sada ne - iskrena je Emina.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

#Sadetin Saran

#pevačica

'