AKTUELNO

Bubnjar iz Lajkovca, koji je svoj talenat pokazao u najpopularnijem šou programu, oduševio je sve gledaoce kada je objasnio zbog čega se prijavio za emisiju.

Nastup dvadesetpetogodišnjeg Nikole Perića iz Lajkovca, koji je u emisiji "Ja imam talenat" pokazao svoje sviračko umeće, sinoć je oduševio milionski auditorijum TV Pink.

Foto: YouTube screenshot

Iako svi koji učestvuju u velikim šou programima sanjaju velike snove, to nije bio slučaj sa talentovanim Nikolom koji je imao samo jednu želju - da svojoj majci izmami osmeh na lice, u čemu je i uspeo.

Ovo je poklon za moju mamu, pošto ona uošte ne zna da sam se ja prijavio. Meni takmičenje nije bitno, želim da čujem komentare, ali ne moram da prođem dalje. Ovo je samo poklon za nju - rekao je Nikola u emisiji, što je oduševilo članove žirija i publiku u studiju.

Foto: Printscreen

Nakon sjajnog nastupa u kojem je pokazao kako svira bubnjeve, Nikola je dobio sva četiri glasa članova žirija, a mi smo ga pozvali kako bismo proverili na koji način je njegova mama reagovala kada je svog sina ugledala na televiziji.

Foto: Facebook

- Ona je prezadovoljna, baš se oduševila! Ponosna je na mene! Mnogo mi je drago što sam to uradio zbog nje, ne znam šta bih rekao. Baš mi je prijalo to što su me članovi žirija podržali. Uopšte se nisam nadao, a ispalo je strava - rekao je Nikola koji je, iako mu plasman nije bio bitan, dobio sve glasove članova žirija i plasirao se u narednu fazu takmičenja.

Mladi bubnjar otkrio je i da svira po kafanama, a nas je zanimalo kakav je osećaj zameniti kafansku pozornicu glamuroznom Pinkovom scenom.

Foto: Printscreen

- Drugačiji je osećaj, nije isto kao u kafani. Tamo je druga priča. Kada sviram u kafani, osećam se kao da sviram kod kuće, u svojoj sobi, nema adrenalina. Možda ga je u početku bilo, a u emisiji "Ja imam talenat" je mnogo drugačije. Nije mi bilo svejedno, lažu oni koji kažu da nemaju tremu - rekao je Nikola za Pink.rs.

Nikola nije imao nikakva očekivanja, ali se, ipak, plasirao dalje, a već je smislio na koji način će sledeći put oduševiti žiri i publiku.

Foto: Printscreen

- Sviraću još nešto - ne sviram samo bubanj, već i tarabuku. Odabraću našu muziku, pesme članova žirija, najviše Anine i Rastine pesme. Odabraću neku lepu, staru Aninu pesmu, ali još uvek ne želim da otkrivam koju. Nadam se da ću napraviti dobru žurku, to mi je jedini cilj - otkriva Nikola i dodaje da nakon učešća u emisiji ima potpuno drugačije mišljenje o Stefanu Đuriću Rasti.

Foto: YouTube screenshot

- Iskreno, ja ne slušam Rastinu vrstu muzike, ali sam ga sada baš zgotivio. Nisam ga poznavao, samo sam gledao njegove spotove, ali ja nisam u tom fazonu. Sada imam potpuno drugačije mišljenje, sjajan je lik i mnogo ga gotivim - završio je takmičar, koji ima veliku podršku meštana Lajkovca, odakle dolazi.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Nikola Perić

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

'