AKTUELNO

Ide dalje uzdignute glave!

Nakon dosta ružnih stvari koje su joj se desile prošle godine, pevačica Nataša Bekvalac izdigla se iz svega i nastavila hrabro da korača kroz privatni, ali i profesionalni život. Ona je svoj život podredila ćerkama Hani i Katji i svojoj muzičkoj karijeri, a može se bez preterivanja reći da je sada na vrhuncu slave i sigurno će tu ostati veoma dugo.

Foto: Pink.rs

Pevačica se pre nekoliko dana pojavila u javnosti na jednom događaju na kom je nosila zanimljivu kreaciju. Naime, ona je na sebi imala dugu, kraljevsko plavu haljinu, a oko struka je nosila pojas na kom je bilo ispisano "Nisi sama".

Foto: Pink.rs

Nikome nije bilo baš potpuno jasno o čemu se tu radi, a na svom Instagram profilu pevačica je ostavila snažnu poruku i objasnila značenje ovih reči:

Hvala vam na svim predivnim porukama koje mi šaljete... Hvala što ste razumeli našu priču satkanu od najfinijih ženskih osećanja... Ja sam osetila da nisam sama i želim da znaš da ni ti nisi sama. Što se mog srca tiče ono je danas na mestu. Jako osetljivo i ponosno. Danas mi se ceo dan plače, a srećna sam. Hvala vam na ljubavi koju mi šaljete - napisala je Nataša, očigledno osvrnuvši se na sve što joj se događalo ranije i želela da poruči svim ženama da, ipak, nisu same.

Foto: Pink.rs

Autor: S. Kuvekalović/ N. Vujčić

#Nataša Bekvalac

'