AKTUELNO

Pretrnula je od straha.

Nenad Aleksić Ša zaintrigirao je javnost svojim ulaskom u "Zadrugu", najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, a punu pažnju privukao je onda kada je Dragana Mitar otkrila da je on zaljubljen u nju iako je oženjen i u skladnom braku već četiri godine.

Foto: TvPink Printscreen

Iako ima suprugu koja veruje da sve što su ukućani rekli o njima neistina i da je to bio samo Draganin pokušaj da mu se prikloni, u Beloj kući zadrugari tvrde da su njihove emocije postale očigledne.

I dok Ša bije bitke u Beloj kući i svim silama se trudi da dokaže da nije zaljubljen u Draganu Mitar, ne može ni da pretpostavi kroz kakav pakao trenutno prolazi njegova supruga Ivana. Ono što ju je danas posebno potreslo jeste pokušaj da neko upadne u njen salon, čime joj je jasno stavljeno do znanja da su se ona i njen suprug nekome zamerili.

Foto: Privatna arhiva

Jutros, kada je krenula na posao, Ivana je imala šta i da vidi - stakla na vratima i prozorima njenog lokala bila su razbijena, a neovlašćeni upad za sad neindetifikovanog počinioca sprečile su rešetke.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Između ostalog, Ivana svakodnevno dobija i pretnje na društvenoj mreži Instagram, a mi vam prenosimo kakvog su sadržaja poruke koje su preplavile njen inboks. Kako je Aleksićka istakla, veoma je uplašena, a zbog svoje bezbednosti ovaj slučaj prijavila je i policiji.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Iskreno, uplašila sam se, a slučaj sam prijavila odmah policiji. Ne znam zašto su mi ovo uradili i šta su želeli da postignu time - kratko je rekla Ivana za Pink.rs.

K.Ristić

#Nenad Aleksić Ša

'