AKTUELNO

Manekenka je još u avgustu prošle godine potpisala ugovor za agenciju "Tramp models".

Jedna od najuspešnijih sprskih manekenki u svetu, Sofija Milošević, domaćoj javnosti poznatija je po svom ljubavnom životu.

Naime, ona je bila verena za Filipa Živojinovića, a sada je u vezi sa proslavljenim fudbalerom Ademom Ljajićem.

Ipak, sada je otkriveno da Sofija zapravo radi za novog američkog predsednika, Donalda Trampa.

Sofija je još u avgustu prošle godine potpisala ugovor za agenciju "Tramp models".

Idem već sledeće nedelje u Ameriku jer sam potpisala ugovor sa agencijom "Tramp models". Veoma sam uzbuđena zbog toga jer me čekaju nove revije brojnih novih saradnika - rekla je tada atraktivna Sofija.

Tramp u to vreme još nije bio kandidat za predsednika Amerike, već je bio poznat kao jedan od najbogatijih ljudi na svetu, rijaliti zveda, vlasnik nekoliko kompanija i, između ostalog, i uspešne modne agencije.

Sofijine fotografije se i dalje nalaze na sajtu agencije sa svim podacima potrebnim za njen potencijalni angažman, a sve pod umetničkim imenom Sofija Milo.

Uz njenu kratku biografiju objavljen je i intervju, u kojem se ističe da "prelepa Srpkinja uživa u Njujorku, voli da čita Dostojevskog i da ju je otkrila bivša manekenka Jelena Ivanović kada je Sofija imala samo 14 godina".

Interesantno je da je Donaldova sadašnja supruga, Melanija Tramp pre udaje za njega bila model te agencije.

Pored nje, ugovor sa "Tramp models" agencijom imale su starleta Paris Hilton, supermodel devedesetih Tatjana Patić i glumica Izabela Roselini.

Autor: M. Đurović

#Donald Tramp

#Manekenka

#Sofija Milošević

'