AKTUELNO

Odlučio da lečenje nastavi u Banji Koviljači.

Kako saznaju domaći mediji, pevač Darko Lazić, odlučio je da, van dozvole lekara iz banje u Mladenovcu, lečenje nastavi na svoju ruku.

Foto: E-stock

PROČITAJTE: SVI VIDE DA JE ŠA ODLEPIO ZA DRAGANOM MITAR! Promenio krevet da bi joj bio bliže, njegova žena u ŠOKU: Čim izađe rešićemo neke stvari! (FOTO)

On je banju u Mladenovcu napustio petog januara, kako bi praznike proveo sa članovima svoje porodice u rodnom Brestaču, međutim više se nije vratio u ovo mesto u blizini Beograda.

Lekari su doneli odluku da Lazića puste na nekoliko dana na kućno lečenje, a plan je bio da se on vrati u Mladenovac. On je u međuvremenu odlučio da se uputi u Banju Koviljaču.

Foto: TvPink Printscreen

Lazić je bio zadovoljan tretmanom kakav je 36 dana imao u Seltersu, ali ne znamo šta se desilo s njim. Pred Novu godinu postao je uznemiren i nije više mogao ni dan da izdrži zatvoren u apartmanu, bez obzira na to što je svakodnevno imao posete prijatelja i kolega. Bio je nervozan i negativan, pa je iz dana u dan ponavljao da hoće kući, iako su mu terapije neophodne. Doktori su mu dozvolili da ode kući i proslavi Badnji dan i Božić s porodicom, ali su mu rekli da mora da se vrati nazad kako bi nastavili sa rehabilitacijom. Darko je dobio otpusnu listu, pozdravio se sa zaposlenima i rekao im da se uskoro vide - priča izvor.

Kako izvor navodi u nastavku razgovora, pevač je u rodnom mestu boravio više od nedelju dana, a sve vreme je išao na kontrole. Svojom odlukom iznenadio je sve, jer je često hvalio osoblje banje u kojoj se oporavljao.

Foto: TvPink Printscreen

Niko ne zna razlog zbog čega se nije vratio. Za njihovo medicinsko osoblje uvek je imao reči hvale jer se oporavljao brže nego što je mislio. Sve nas je šokirao time. Lično mi je pričao da se posle Božića vraća nazad i da ga čeka apartman - dodaje izvor.

Nakon svega ogalsio se i lekar Darka Lazića, koji je potvrdio saznanja medija, a oglasio se i Darkov otac koji je obavestio javnost da se njegov sin trenutno nalazi u Banji Koviljači.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: TOTALNO SMO DVA RAZLIČITA SVETA, UPOZNAO SAM GA KROZ NJEGOVA DELA: Marko Miljković opleo po Slobi, kad bude čuo šta je rekao NASTAĆE HAOS!

Darko Lazić nije više u Mladenovcu. Načelni dogovor je bio da ga pustimo kući za praznike i dobio je mogućnost da se vrati kod nas i nastavi lečenje. Zaista ne znamo zašto se nije vratio. Mi smo se maksimalno trudili i posao radili profesionalno, kao što radimo sa svim našim pacijentima - rekao je lekar.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko se nalazi u drugoj banji. Mi smo zadovoljni kako je sve tamo prošlo i nemam nijednu zamerku. Za sve ostalo moraćete da se čujete s Darkom jer vam jedino on može dati objašnjenje - priča Darkov otac.

Pink.rs

#Darko Lazić

'