AKTUELNO

Devojke deli još samo nedelju dana do velikog finala.

Prošlo je dva meseca od kako su fotograf Dušan Petrović, manekenka Tatjana Bašević i kreator Boško Jakovljevć pošli u potragu za najlepšom devojkom u na Balkanu koja će poneti titulu prvog ''Adria's Top Modela''.

Foto: YouTube screenshot

Na početku takmičenja bilo je 15 devojaka, međutim samo jedna od njih može poneti titulu najlepše.

Neke devojke se nisu snašle, a stručni žiri je odabrao pet najlepših. U finalu su: Jelena Jošanović, Saška Antić, Petra Kuzmanović, Jovana Butorović i Marija Ilić.

Foto: YouTube screenshot

Marija Ilić ima 18 godine i dolazi iz Šabca. Za nju možete glasati tako što ćete poslati SMS na 3113 sa brojem 1, isto to možete uraditi i iz Crne Gore putem broja 14560.

Jovana Butorović ima 16 godina i dolazi iz Nikšića. Za nju možete glasati tako što ćete poslati SMS na 3113 sa brojem 2, isto to možete uraditi i iz Crne Gore putem broja 14560.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Petra Kuzmanović ima 20 i dolazi iz Beograda. Za nju možete glasati tako što ćete poslati SMS na 3113 sa brojem 3, isto to možete uraditi i iz Crne Gore putem broja 14560.

Saška Antić ima 18 godine i dolazi iz Niša. Za nju možete glasati tako što ćete poslati SMS na 3113 sa brojem 4, isto to možete uraditi i iz Crne Gore putem broja 14560.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Jelena Jošanović ima 24 godine i dolazi iz Beograda. Za nju možete glasati tako što ćete poslati SMS na 3113 sa brojem 5, isto to možete uraditi i iz Crne Gore putem broja 14560.

Večeras uživo na televiziji Pink od 23 časa pratite drugo polufinalno veče, a već sledećeg četvrtka ispratite veliko finale i saznajte koja devojka će poneti laskavu titulu prvog ''Adria's Top Modela''. Do tada, ne zaboravite da glasate!

Autor: B. Radonić

#Adria's top model

#Tatjana Bašević

'