Info
ZABAVA

showbiz

Ona je RASTURILA BRAK Nataši i Dači, a onda se UDALA i pokazala MUŽA! (FOTO)


Stomatološka sestra iz Novog Sada danas živi potpuno drugačijim stilom života.


Pop pevačica Nataša Bekvalac je, pre nego što je sklopila brak sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, bila u dugogodišnjem, turbulentnom braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem na koji je tačka stavljena pre šest godina.

Autor: YouTube screenshot

Autor: Printscreen Youtube

Iako su svi mislili da je drama koju su doživeli 2008. godine, kada je Dača preživeo tešku saobraćajnu nesreću, toliko učvrstila njihovu ljubav koja bi trebalo da traje večno, lepa Novosađanka i bivši vaterpolo reprezentativac Srbije odlučili su da se razvedu i to ni manje ni više nego zbog, kako se tada pisalo, preljube.

Autor: Printscreen Youtube

Autor: YouTube screenshot

Naime, prema pisanjima, Ikodinović je svoju tadašnju suprugu prevario sa atraktivnom stomatološkom sestrom Milicom Dražin iz Novog Sada. Navodno, pop zvezda nije mogla da pređe preko preljube i zaboravi romansu koju je njen suprug imao sa Milicom, pa je odluičila da se razvede i otpočne novi život sa njihovom zajedničkom ćerkicom Hanom.

Autor: Instagram

Te 2011. godine Milica Dražin preko noći postala je predmet interesovanja čitave javnosti, a njoj ova vrsta pažnje tada nimalo nije prijala, budući da je proglašena glavnim krivcem za Natin i Dačin razvod.

Od glave do pete #kupio_muz #fendishoes #zarajacket #h&mjeans #raybansunglasses

A photo posted by S❤J❤M❤M❤ (@milica_drazin) on

Označena sam kao ljubavnica Danila Ikodinovića, kao krivac, brakolomnica i samim tim kao nemoralna devojka. Nakon velikog šoka koji smo pretrpeli moja porodica i ja, zbog svojevrsne hajke koja se vrši protiv mene, želim da kažem javnosti da nikada nisam bila u vezi sa Danilom. Jedina moja veza sa njim je nekoliko površnih komunikacija kada smo se sretali u gradu. Nikada nisam bila ni u kakvoj ljubavnoj, emotivnoj, niti bilo kakvoj vezi sa dotičnim - izjavila je tada Milica, koja je demantovala navode medija.

Milica Dražin sada uživa u braku sa svojim suprugom, a danas izgleda ovako:

❤😘🎀

A photo posted by S❤J❤M❤M❤ (@milica_drazin) on

#diner #love #black #sunday #happyday #lovemylife #happywoman 💋🕊❤🌫

A photo posted by S❤J❤M❤M❤ (@milica_drazin) on

A sada......., sminka, frizura, haljina, sredjivanje pa na svadbu...... Treba opet sijati punim sjajem 🌺😙👑❤

A photo posted by S❤J❤M❤M❤ (@milica_drazin) on

Ona je tvoja samo tvoja....ona te voli najvise 💞❤ #giardino #nakrovu #love #party #mylove #husband

A photo posted by S❤J❤M❤M❤ (@milica_drazin) on

Autor: D. Tanasijević

Komentari • 0


povezane vesti