separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BURMU JOŠ UVEK NOSI: Ana Kokić se razvodi od Nikole Rađena, a evo kada će skinuti prsten sa ruke! (FOTO)


Razvode se posle deset godina braka.


Od Božića javnost bruji o razvodu pevačice Ane Kokić i vaterpoliste Nikole Rađena koji su se na ovaj potez odlučili nakon deset godina braka. Rađen je demantovao glasine da je pevačicu varao u bračnoj zajednici i da mu je preko glave izmišljenih priča.

Autor: Printscreen Instagram

Njih dvoje dali su zajedničko saopštenje, a tom prilikom su rekli da će se i dalje voleti, ali kao prijatelji što je od značaja za njihove ćerke. Nakon svega, Nikola se vratio u Moskvu, dok je Ana sa naslednicama u Beogradu.

Autor: RTV Pink

Kako navode izvori Ana i Nikola se redovno čuju, a Rađen se stalno intereseuju kako su ćerke Nina i Tea koje sada u stanu imaju novog kućnog ljubimca, a u pitanju je pas Tedi sa kojim se Ana nedavno fotografisala.

Autor: TV Pink Printscreen

Kada je Kokićeva objavila fotografiju sa psom, svi su primetili da ona na ruci i dalje drži burmu, a izvor je otkrio zbog čega je to tako i kada će pevačica skinuti burmu sa ruke.

To je simbol njihove ljubavi i Ana nema nameru, bar za sad, da skine burmu. Kada bude osetila potrebu da skine prsten sa ruke, to će i uraditi. Za sad ostaje na njenoj ruci. Spekulacije koje se svakodnevno pojavljuju u medijima uopšte ne potresaju Nikolu i Anu, oni znaju šta je prava istina i nemaju nameru da se upliću u te priče - izjavio je izvor.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti