separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NE DAM BOLU DA ME SLOMI: Dušica Jakovljević progovorila o teškom periodu kroz koji je prošla, PA OTKRILA KO JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA! (VIDEO)


Za voditeljku je 2018. bila stresna, ali i lepa godina!


Dušica Jakovljević, voditeljka "Zadruge", za emisiju "Premijera" otkrila je kakva je za nju bila prethodna godina i da li se oporavila od svih ružnih stvari koje su joj se u njoj dogodile, ali i ko joj je bio najveća podrška u trenucima kroz koje je prolazila:

2018. je za mene bila mnogo lepa, imala sam samo jednu lošu situaciju. Kada kažem lošu situaciju, onda to baš zagrmi, ali i to sam prošla zahvaljujući Ognjenu i Anđeli i ljudima koji su me podržavali, koji su mi davali snagu u tim trenucima. Ja sam uvek srećna, ne dam bolu da me slomi kako kaže ona pesma - rekla je Dušica. 

Autor: TV Pink Printscreen

Kako je za nama vreme praznika i period kada volimo da kupujemo poklone dragim ljudima, voditeljka je otkrila i da voli da kupuje na sniženjima i da joj to ne predstavlja problem:

Ja sam onaj skupljač bespotrebnih potrebština, ja sam žena sniženja. Kada vidim da je nešto na nekom dobrom sniženju, posebno kada nije u Srbiji, onda volim da kupim - istakla je ona.

Autor: TV Pink Printscreen

Čime je Dušica obradovala svoju ćerku za rođendan, ali i kog je popularnog glumca njena naslednica poželela da upozna pogledajte u prilogu emisije "Premijera": 

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti